055 50 00 27
Weg met die graffiti!

Graffiti laten verwijderen om verdere beschadiging te voorkomen

Het effect van graffiti op uw muren of gevels, zonder dan nog maar de esthetische schade te vermelden, is vaak veel groter dan mensen denken. De lak die men gebruikt bij het aanbrengen van graffiti kan namelijk zeer diep in de muur dringen waardoor er ook in de diepere lagen ernstige schade kan ontstaan. Een dringende verwijdering is dus noodzakelijk.

Speciale reinigingstechnieken

U kan bij ons terecht om alle vormen van graffiti vakkundig te laten verwijderen van zowel gevels als muren. Door middel van speciale reinigingstechnieken zorgen wij voor een snelle en grondige verwijdering van alle graffiti zodat alles terug proper en vrij van graffitilak is.

Laat uw muren niet langer ontsieren door ongewenste tekeningen en bel ons meteen voor professionele verwijdering van alle vormen van graffiti!

Contact opnemen

Wij zorgen steeds voor een snelle interventie zodat er niet geen aanzet wordt gegeven tot het aanbrengen van nog meer graffiti. Contacteer ons voor meer info of het maken van een afspraak om graffiti te verwijderen regio Oudenaarde.

Tel.:055 50 00 27
Contacteer ons!055 50 00 27